Nieuwe deur?

Bekijk onze mogelijkheden

Bent u op zoek naar een nieuwe garagedeur? Wij leveren en monteren veel merken, type’s en soorten.

Liever een mooie, gebruikte deur? RM Deuren heeft een zéér uitgebreide voorraad van mooie, gebruikte deuren. Soms niet van nieuw te onderscheiden, soms een klein deukje of gewoonweg ooit in de verkeurde kleur geleverd door de fabriek. Een groot deel van onze voorraad is hier zichtbaar.

Reparatie

Schade? Wij lossen het op!

Problemen met uw deur? Of wilt u een vervelende schade gerepareerd hebben? Neem gerust contact met ons op!

Liever eerst even weten wat het ongeveer gaat kosten? Begrijpelijk. Upload hier een foto van de schade aan uw garagedeur, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op over de geschatte kosten.

Onderhoud

Wij zorgen dat uw deur blijft lopen.

Garage- en industriedeuren zijn vaak van cruciaal belang binnen een bedrijf of huishouden. Om storingen tot een minimum te beperken is regelmatig onderhoud vereist. Vindt u het ook belangrijk dat uw deur regelmatig gecontroleerd wordt? Neem gerust contact met ons op over onze onderhoudscontracten. Wij zorgen er graag voor dat uw deur blijft lopen en u niet voor vervelende verassingen komt te staan.

Keuring

Ga voor zeker. Laat uw deur keuren.

Zeker weten dat uw deur niets mankeert en zodoende het gehele jaar blijft werken? Laat uw deur keuren. Afhankelijk van het gebruik van de deur adviseren wij een halfjaarlijkse-, jaarlijkse- of tweejaarlijkse keuring.